1Kor 3: 6-7 Minä istutin, Apollos kasteli, mutta Jumala antoi kasvun. Niin ei siis istuttaja ole mitään eikä kastelijakaan vaan Jumala, joka antaa kasvun.
1 Kor 9: 20-23. Juutalaisille olen ollut kuin juutalainen voittaakseni juutalaisia. Lain alaisille olen ollut ikään kuin lain alainen voittaakseni lain alaisia, vaikka itse en olekaan lain alainen. Ilman lakia oleville olen ollut kuin olisin ilman lakia voittaakseni ilman lakia olevia, vaikka en olekaan ilman Jumalan lakia, vaan olen Kristuksen laissa. Heikoille olen ollut heikko voittaakseni heikkoja. Kaikille olen ollut kaikkea pelastaakseni edes muutamia. Tämän kaiken teen evankeliumin vuoksi, että tulisin siitä itsekin osalliseksi.

Mieti: Miten voimme luoda otolliset olosuhteet, jotta ei-uskova ei kokisi liian suurta kulttuurikynnystä miestenpiirissä tai seurakunnassa?
Monet ei-uskovat kamppailevat luottamiseen, suvaitsevaisuuteen, totuuteen, rikkinäisyyteen ja irrallisuuteen kysymysten kanssa? Miten voisimme auttaa heitä?